Degustacijos

Tai ne tik kulinarinė pažintis, ragaujant skaniausią lietuvišką medų. Tai kelionė į autentišką ir išskirtinę medaus spalvų, kvapų ir skonių šalį. Vietą, kurioje - saldžiausi įvairių šalių bičių sunešto aukso lašeliai paskaninti Italijos kultūros elementais. suteikdama autentišką ir išskirtinę patirtį savo klientams.

Klasikinė

Galvojate, kad medus yra saldus? Pasitaiko. Tačiau jis taip pat gali būti rūgštus, surstelėjęs ar net kartus. Medus gali kvepėti vasara, vaisiais ar gėlėmis, tačiau jo aromatas gali priminti tvartą, jūsų augintinį ar net…. Leiskite Jus nustebinti ir pakviesti į autentišką ir išskirtinę degustaciją, kurioje susipažinsite ne tik su lietuviško, bet ir su kitų pasaulio šalių medaus rūšimis. Tyrinėsime, uostysime, ragausime kaip tikri medaus someljė. Ragausime 5-7 skirtingų rūšių medų ne tik iš Lietuvos, Italijos, bet ir iš kitų šalių, mokysimės atpažinti medaus skonio, kvapo ir konsistencijos skirtumus

Kam skirta: medaus entuziastams, gyvenantiems skaniai, ieškantiems skonių ir atradimų.

Trukmė: 1-1,5 val.

gurmaniška medaus ir maisto derinimo

Vaikystėje mane mokė, kad medus yra vaistas. Gilindamasi į žinias apie medų, jo poveikį ir galimybes, supratau, kad medus – maisto ingredientas, o jo panaudojimo galimybės labai plačios. Kai kas esame pratę medų skanauti prie arbatos, tačiau jis puikiai dera su įvairiausiais sūriais, riešutais, šokoladu ir net daržovėmis ar mėsa. Tad kviečiu atrasti jums skaniausią medaus ir kitų produktų derinį, kad kasdienybė būtų spalvingesnė ir kvapnesnė.

Kam skirta: medaus entuziastams, sūrių mėgėjams, gurmanams, ieškantiems naujų skonių ir derinių savo virtuvėje.

Trukmė: 1,5 – 2 val.

Saldus gimtadienis - La dolce vita

Jau daug metų mano išankstinis gimtadienio noras būna nubusti Italijoje. Tai Romoje, su vaizdu į šimtmečius skaičiuojančius stogus, tai sodyboje, su vaizdu į Toskanos kalvas ar kiparisų alėjas, tai viloje Italijos šiaurėje, kai gimtadienio rytą gali basomis jausti gaivią rasą žiūrėdama ir įkvėpdama Komo ežero žavesio. Taip yra nutikę, bet tikrai nedažnai. Tačiau vien pagalvojus apie Italiją per gimtadienį, gyvenimas įgauna plunksnos lengvumo, canollo saldumo, espresso kartumo ir to tikėjimo, kad svajonės pildosi. Tačiau, kol svajojame, Italiją galime susikurti ir čia. Su itališka dvasia alsuojančia medaus degustacija. Kviečiu ir jus išmokti uosti, jausti, mėgautis skoniu, patirti viliojantį medaus pasaulį su Italijos prieskoniu. Tebūnie šventė ir gyvenimas saldus, kvepiantis ir spalvingas.

Kam skirta: norintiems švęsti kitaip; ieškantiems skonių, kvapų, atradimų; medaus entuziastams; Italijos kultūros mylėtojams.

Trukmė: apie 1,5 val.

Klasikinė

Galvojate, kad medus yra saldus? Pasitaiko. Tačiau jis taip pat gali būti rūgštus, surstelėjęs ar net kartus. Medus gali kvepėti vasara, vaisiais ar gėlėmis, tačiau jo aromatas gali priminti tvartą, jūsų augintinį ar net…. Leiskite Jus nustebinti ir pakviesti į autentišką ir išskirtinę degustaciją, kurioje susipažinsite ne tik su lietuviško, bet ir su kitų pasaulio šalių medaus rūšimis. Tyrinėsime, uostysime, ragausime kaip tikri medaus someljė. Ragausime 5-7 skirtingų rūšių medų ne tik iš Lietuvos, Italijos, bet ir iš kitų šalių, mokysimės atpažinti medaus skonio, kvapo ir konsistencijos skirtumus

Kam skirta: medaus entuziastams, gyvenantiems skaniai, ieškantiems skonių ir atradimų.

Trukmė: 1-1,5 val.

gurmaniška medaus ir maisto derinimo

Vaikystėje mane mokė, kad medus yra vaistas. Gilindamasi į žinias apie medų, jo poveikį ir galimybes, supratau, kad medus – maisto ingredientas, o jo panaudojimo galimybės labai plačios. Kai kas esame pratę medų skanauti prie arbatos, tačiau jis puikiai dera su įvairiausiais sūriais, riešutais, šokoladu ir net daržovėmis ar mėsa. Tad kviečiu atrasti jums skaniausią medaus ir kitų produktų derinį, kad kasdienybė būtų spalvingesnė ir kvapnesnė.

Kam skirta: medaus entuziastams, sūrių mėgėjams, gurmanams, ieškantiems naujų skonių ir derinių savo virtuvėje.

Trukmė: 1,5 – 2 val.

Saldus gimtadienis - La dolce vita

Jau daug metų mano išankstinis gimtadienio noras būna nubusti Italijoje. Tai Romoje, su vaizdu į šimtmečius skaičiuojančius stogus, tai sodyboje, su vaizdu į Toskanos kalvas ar kiparisų alėjas, tai viloje Italijos šiaurėje, kai gimtadienio rytą gali basomis jausti gaivią rasą žiūrėdama ir įkvėpdama Komo ežero žavesio. Taip yra nutikę, bet tikrai nedažnai. Tačiau vien pagalvojus apie Italiją per gimtadienį, gyvenimas įgauna plunksnos lengvumo, canollo saldumo, espresso kartumo ir to tikėjimo, kad svajonės pildosi. Tačiau, kol svajojame, Italiją galime susikurti ir čia. Su itališka dvasia alsuojančia medaus degustacija. Kviečiu ir jus išmokti uosti, jausti, mėgautis skoniu, patirti viliojantį medaus pasaulį su Italijos prieskoniu. Tebūnie šventė ir gyvenimas saldus, kvepiantis ir spalvingas.

Kam skirta: norintiems švęsti kitaip; ieškantiems skonių, kvapų, atradimų; medaus entuziastams; Italijos kultūros mylėtojams.

Trukmė: apie 1,5 val.